2013. június 29., szombat

Profi mono jelkábel: RCA–XLR mama(1m) +GARI - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Profi minőségű mono jelkábel: RCA – XLR mama (1m)
Főbb adatok:
- RCA – XLR mama MONO jelkábel
- Az XLR végén 1-3 pólusok rövidre zárva
- Aszimmetrikus bekötés
- Szimmetrikus XLR kimenet esetén nem használható
- Az ár 1m-es jelkábelre vonatkozik- Hosszabb is elérhető: +150 Ft/0, 5 m
- Profi minőségű dugók
- Fekete gumírozott kábel
- Árnyékolás
- 4 fonott huzal megerősítés
- Nem törik meg, nem szakad meg
- Kábel külső átmérő: 6 mm
- Évekig használható kiváló minőség
- 2 év garancia
Részletes leírás, felhasználási javaslat:
Sok embernek problémát jelent a megfelelő minőségű jelkábelek beszerzése. Az olcsó, előre gyártott kábelekkel csak a gond van, hajlamosak megszakadni, megtörni, ami nagyon bosszantó lehet, főleg ha valamely buli közepén következik mindez be. Az általunk kínált jelkábelekkel ez a probléma garantáltan megszűnik. Nagyon jó minőségű kábel és dugó felhasználásával készül, magyar összeszerelés, nem előre gyártott kínai minőség. A megjelölt 1500 Ft-os ár 1 m-es kábelre vonatkozik, de szinte minden méretben tartunk raktáron, illetve tudunk összeszereltetni. Hosszabb kábel esetében az ár +150 Ft/0, 5 méter. A csatlakozók színe olykor eltér a képen szereplőtől, de a minőség állandó. Bizonyos esetekben fekete, máskor ezüst színű csatlakozókkal tudjuk szállítani. A kábelekre 2 év teljes körű garanciát vállalunk, hiba esetén azonnal cseréljük.
Az XLR dugóban az 1-3 pólusok rövidre vannak zárva, ezáltal szimmetrikus XLR kimenet esetén nem használható. Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy szimmetrikus vagy aszimmetrikus a készülékén az XLR kimenet, keressen nyugodtan és segítünk. Ha az XLR a bemeneti oldalra kerül, akkor ezzel a kérdéssel nem kell foglalkozni.
..
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható
-Budapestre és az ország több pontjára ingyen szállítjuk
-Utánvét esetén a szállítási díj: 1500 Ft
-Előre utalás esetén a szállítási díj: 800 Ft
-2 db 10. 000 Ft fölötti termék vásárlása esetén NINCS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
-A termékek egyformák és különbözőek is lehetnek
-A kedvezménybe csak a 10. 000 Ft fölötti termékek számíthatók be
Garancia:
2 év garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és a további teendőkről ismertetjük. Elvárás hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
 
2 év garancia!
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
Budapestre ingyen szállítjuk!
Ár: 1. 600 Ft
Tekintse meg további termékeinket is!
 TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco


Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2013-07-18 00:18
. Profi mono jelkábel: RCA–XLR mama(1m) +GARI - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése