2013. június 28., péntek

Mangóvaj-100%-os tisztaságú,finomítatlan!!!! 50 ml - Jelenlegi ára: 750 Ft

100 %-os tisztaságú, finomítatlan termék, ellenőrzött minőségben
Ha eddig csak a shea vajat ismerted, akkor itt az ideje, hogy egy újabb nagyszerű természetes kozmetikummal megismerkedj!
A mangóvaj egy nagyszerű természetes kozmetikum, mely sokak körében kedveltebb még a shea vajnál is. Összetételében egyébként nagyon hasonló a sheához, illetve a kakaóvajhoz is.
Az eredetileg Indiában őshonos örökzöld mangófa akár 45 méterre is megnőhet. A Föld egyik legmagasabb olajtartalmú gyümölcse.  
A gyümölcs magja tartalmazza ezt az egzotikus, gazdag vajat, mely olyan jó hatással van a bőrre; használják bőrproblémákra, gyógyításra és hidratálásra is. Ez az egzotikus, trópusi vaj viszonylag ritka, de egyre többen használják különleges tulajdonságai miatt.
 
A mangóvaj fehér vagy elefántcsontszínű, szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú vaj friss, enyhe illattal. Összetétele és tulajdonságai a kakaóvajhoz teszik hasonlatossá, bár sokkal puhább, könnyebben kenhető, és kevésbé zsíros, mint pl. a shea vaj, könnyebben beszívódik a bőrbe. Pont emiatt kedvelik sokan – hiszen ezért a tulajdonsága miatt sokkal egyszerűbb is a használata, ugyanakkor ennek is kiváló hatásai vannak a bőrünkre.
Legkiválóbb tulajdonsága az öregedésgátló hatása, hiszen  antioxidánsainak köszönhetően fiatalítja a bőrt. Akár egy havi rendszeres használat csökkenti a ráncok mélységét, láthatóan simábbá válik a bőr!
Segít semlegesíteni a mérgeket, megújítja a bőrsejteket, ránctalanít, segít enyhíteni az ekcéma, pikkelysömör tüneteit.
Gyógyítja a sérüléseket, relatív magas szaponintartalmának köszönhetőn regeneráló hatású.  
Visszaállítja bőr rugalmasságát és csökkenti a bőrsejtek degenerációját. Enyhe védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.  Legértékesebb hatóanyagai a sztearinsav, az olajsav (46%), és a linolénsav (telitetlen Omega-6 zsírsav). Tartalmaz A-vitamint, igen gazdag E-, C-, D-, B-vitaminokban, folsavban, ezen kívül található benne kálcium, vas és magnézium.
Mi mindenre ajánljuk ezt a természetes, 100%-os tisztaságú, finomítatlan terméket?
segít megelőzni a ráncokat
visszazsírozza a száraz bőrt
viszkető bőrre kenve enyhíti a viszketést
regenerálja a bőrsejteket
segít megőrizni a bőr rugalmasságát
védi a bőrt a leégéstől (naptej helyett ne, csak mellett! )
a napégette bőrre nyugtató hatású
tisztítja az eltömődött pórusokat
pattanások, sérülések, bőrhibák gyógyulásának elősegítésére
bőr berepedezésekre, fagyásokra
megelőzi a terhességi csíkok kialakulását
bőrallergiákra, ekcémára, pikkelysömörre
borotválkozásnál
rovarcsípésekre
gyerekeknek is ajánlott
A mangóvaj használatával rugalmasabbá, egészségesebbé válik a bőr. Általános testápolásra, illetve a száraz bőr okozta kellemetlen, viszkető tünetek enyhítésére javasolt. A shea vajhoz hasonlóan ekcéma és pikkelysömör kezelésére jól használható. Kisebb sebek gyógyítására, bőrkeményedések puhítására szintén hatásos lehet.
A mangóvaj a shea vajnál kevésbé zsíros tapintású, homogénebb, lágyabb zsiradék, felszívódása is gyorsabb.
A mangó a latexre érzékenyeknél enyhe allergiás tüneteket okozhat.
Arcápolás: egészségesebbé, simábbá, fiatalosabbá változtatja a bőrt. Ha a shea vajat túl zsírosnak találja, a mangóvajat érdemes kipróbálnia.
Testápolás: a mangóvaj a shea vajnál gyorsabban felszívódik, hidratálja a bőrt és jelentősen lassítja kiszáradását. Ekcéma-, pikkelysömör tünetek enyhítésére alkalmazható.
Bőr regenerálás: bőrnyugtató hatású, így megelőzi az irritált bőr kipirosodását, sebesedését. A mangóvaj napozás után történő használatával ápolhatja az erős környezeti hatásoknak kitett bőrt.
Bőrirritáció ellen: főleg növények és rovarcsípések okozta allergiás bőrpirosodás, viszketés enyhítésére javasolt.



Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2013-07-03 11:38
. Mangóvaj-100%-os tisztaságú,finomítatlan!!!! 50 ml - Jelenlegi ára: 750 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése