2013. július 24., szerda

Grillsütő fedéllel B - Jelenlegi ára: 11 190 Ft

Grillsütő az alábbi műszaki adatoknak felel meg:
Hálózati feszültség: 230V~50 Hz
Teljesítményfelvétel: 1500 W
Érintésvédelmi osztály: I.
A készülék részei:
 Hőálló üvegfedő
 Fedő fogantyúja
 Gőzkieresztő nyílás
 Fogantyúk/Lábak
 Hőmérsékletszabályozó gomb
Készülék használata :
1. Az első használat előtt, illetve ha hosszabb ideig nem használta a készüléket, alaposan tisztítsa meg a sütőlapot egy nedves törlőronggyal, majd törölje szárazra.
2. Igény szerint használjon nagyon kevés margarint vagy vajat.
3. Az első használat alkalmával előfordulhat, hogy enyhe kellemetlen szagot érez. Ez teljesen normális, ilyenkor távoznak a készülékből a gyártás során esetlegesen a készülékben vagy a fűtőelemben maradt anyagok. Többszöri használat után a kellemetlen szag nem ismétlődik. Javasoljuk, hogy először csak üresen üzemeltesse a készüléket, majd hagyja kihűlni, és csak utána süssön rajta!
4. Állítsa a hőmérsékletszabályozó gombját kikapcsolt állapotba, majd dugja be a csatlakozónyílásba. Csak ezután állítsa a szabályozót a kívánt hőmérsékletre, és helyezze rá a fedőt.
5. A sütés megkezdése előtt melegítse elő a készüléket kb. 10-15 percig. A hőmérsékletet a sütés közben is tetszőlegesen változtathatja.
6. Konyharuha vagy kesztyű használatával óvatosan (vigyázva a kicsapódó melegre) emelje fel a fedőt, helyezze az ételt a sütőlapra, majd helyezze vissza a fedőt.
7. Rendszeresen ellenőrizze a sütés előrehaladását.
8. Ha az étel elkészült, óvatosan vegye ki olyan fából vagy hőálló műanyagból készült eszköz segítségével, ami nem karcolja meg a sütőlap tapadásmentes felületét.
9. A használat befejezése után áramtalanítsa a készüléket. Várja meg, amíg a grillsütő teljesen lehűl, majd alaposan tisztítsa meg. Minden alkalommal vegye ki és tisztítsa meg a tálcát is.
10. A készülék fedelén található egy gőzkieresztő nyílás, amelyen keresztül a gőz távozhat sütés közben.
Figyelmeztetés: a kiszökő gőz forró és balesetveszélyes! Mindig óvatosan emelje fel a készülék fedőjét!
Kizárólag hőálló műanyagból vagy fából készült eszközöket használjon a sütéshez!


Jelenlegi ára: 11 190 Ft

Az aukció vége: 2013-08-12 11:59
. Grillsütő fedéllel B - Jelenlegi ára: 11 190 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése