2013. április 25., csütörtök

Univega Flyte 100 gyerek kerékpár Mountain Bike - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Univega Flyte 100 gyerek kerékpár
Nagyon jó márka, strapa bíró szerkezet! Új ára
A váltót be kell állítani rajta, sajnos én nem értek hozzá és nem is szeretnék vele már foglalkozni.
Az USA-ban született
1970-ben - megannyi sikeres év után a nemzetközi kerékpár üzletben - az amerikai Ben Lawee egy új mozgalmat alapított a kerékpár iparban: ezek voltak ez első montain bikeok. Napjaink legendás Univega Alpina sport kerékpárjait folyamatosan Japánban gyártották. Ez cserélte le az addig egyeduralkodó 10 sebességes versenybringát, és ez jelentette a kerékpár sorozatgyártásnak a kezdetét Ázsiában.
Siker Európában
Németországnak, ahol 1990 körül az eladások nagyrészét az Univega tette ki, már a kezdetektől sikerült bebizonyítani, hogy egy ideális piac a jó minőségű USA-ban gyártott kerékpárok számára. Hamarosan innen irányították a márka egész európai eladásait. Mikor 1997-ben az Univega alapítója visszatért Németországba, logikus lépés volt, hogy az egész céget áthelyezze az országba.
Az egész világon
Napjainkban az Univega - időközben 100%-os leányvállalata a Derby Cycle-nak - egy jó példája a modern, globális vállalatnak. A világot behálózó hálózatával és üzleti kapcsolataival biztosítja a gyártáshoz a tudást, erőforrásokat és összhangot. A termékfejlesztés, a menedzsment Svájcban, a legmodernebb gyártó központok Németországban és Ázsiában, elosztóink pedig 20 országban vannak jelen.
És vissza a gyökereinkhez
Az út megváltozott az évek során, de a cél még mindig ugyanaz maradt. Kerékpárokat építünk, amelyek innovatívak és esztétikusak, amelyek garantálják a kerékpározás élvezetét, amelyek kielégítik a kalandvágyók szomjúságát, amelyek borzongással töltik meg idegeinket, amelyek biztonságot és kényelmet nyújtanak.



Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2013-04-29 11:15
. Univega Flyte 100 gyerek kerékpár Mountain Bike - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése