2013. augusztus 22., csütörtök

ZÖLD KÁVÉ green Coffee kapszula ÚJ 6000mg 60 db - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


AZ EREDETI, LEGERŐSEBB 6000mg GREEN COFFEE ZÖLD KÁVÉ 60db-os
FANTASZTIKUS FOGYÁS !!!
Zöld kávé kapszula 6000mg
JELENLEG A LEGERŐSEBB A PIACON! ÉS NÁLAM A LEGOLCSÓBB!!
60 darabos dobozos kiszerelés
A zöld kávé forradalmian új fogyókúrás termék a természet ajándéka. A vizsgálatok és a klinikai kísérletek alapján kiderült, hogy a zöld kávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon. A zöld kávé kivonata teljes egészében eltér az általunk ismert feketekávétól, noha az alapanyag természetesen ugyanaz.   A zöld kávé lassítja az öregedési folyamatokat, zsírt éget, segít az emésztési problémák megelőzésében, miközben a szokásos frissítő-élénkítő hatásra is számíthatsz tőle. A kutatások bizonyítják: normális mennyiségű és minőségű táplálkozás mellett akár változatlan kalóriabevitellel is súlyvesztés következhet be általa. A pörkölt kávészemek bezzeg károsan hatnak a szervezeted vízháztartására, így a túlzásba vitt feketézés után meglephet a mérleged – sajnos nem kellemesen.
A zöld kávét a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól. A zöld kávét csupán előkezelik, és máris zsákokba csomagolják. Instant változatát megőrlik, vízzel felfőzik, végül fagyasztás útján kivonják belőle a vizet, miközben megmarad a benne levő koffein.
Közismert, hogy a túlsúly hátterében igen gyakran az alacsony anyagcsere húzódik meg. Ezen pedig azért nehéz segíteni, mert alacsony szintű anyagcsere mellett, még egy hosszabb diéta sikere is kétséges.
Kézenfekvő a megoldás, meg kell emelni az anyagcsere szintjét, és ezáltal – akár még változatlan kalóriabevitel mellett is létrejöhet a fogyás. Már ez is igen nagy dolog, de a klorogénsav nem éri be ennyivel. Arra is képes, hogy jelentősen csökkentse a táplálékban bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását. Ez óriási dolog, ugyanis kiderült, hogy a túlsúly első számú felelősei a szénhidrátok, és nem a zsírok.  Ha a szénhidrátok egy része nem tud zsírrá alakulni, akkor nyilvánvalóan a szervezet a tartalékokhoz nyúl.
A zöld kávé kivonat tartalmaz még koffeint is, de ez is teljesen eltér a feketekávé koffeinjétől. A zöld kávé koffeinje hosszabb távon és nem hirtelen, rövid idő alatt fejti ki hatását. Felfrissít, élénkít, aktivizál. Erőt és energiát biztosít az örömteli és egészséges testmozgáshoz. És ezzel még nem ért véget a klorogénsav csodálatos eredménylistája.
A klorogénsav ugyanis az eddig ismert egyik legerősebb antioxidáns. Kutatások szerint az erős antioxidánsként számon tartott zöld teánál 10-szer nagyobb védőhatással rendelkezik. A pusztító szabad oxigéngyökök elleni hatásos védelem az emberi egészség sarkalatos és egyik legfontosabb kérdése. A rákmegelőzés egyik alappillére lehet, ha feketekávé helyett fogyasztjuk.
Fontos! Gyermekek a magas koffeintartalom miatt ne fogyasszák.
A doboz 60 kapszulát tartalmaz
Tipikus értékek egy zöld kávébab kivonat kapszula:
Zöld kávébab kivonat (30: 1) 200mg per nyújtó 6000mg kapszula, mikrokristályos cellulóz, vegetáriánus kapszulahéj, magnézium-sztearátot
Ajánlott bevitel Zöld Coffee Bean kivonat: 1-2 kapszula naponta. Ne lépje túl a megadott adagot
     6000mg / 50% CGA / 50% polifenol
A zöld kávébab kivonat    Testtömeg-kezelésre alkalmas     Készült az Egyesült Királyságban     UKAS és ISO akkreditált gyártása     Kiváló minőségű GMP kiegészítők  EU csomagolásra vonatkozó jogszabályok 
ISO és UKAS akkreditált: GMP kiegészítő Márka: Volcanat Health Ž
POSTÁZÁS:   A szállítási idő max 8-10 munkanap  és a  szállítási idő az utalástól kezdődik.
Rendelés előtt kérem olvassa el a Szállítással, fizetéssel és garanciával kapcsolatos további információkat is! Köszönöm!



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2013-09-10 12:15
. ZÖLD KÁVÉ green Coffee kapszula ÚJ 6000mg 60 db - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése