2013. augusztus 7., szerda

Pulai-Novák Sidney 2000 originál NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hohohohó!! Hatalmas vaterás kiárusításba kezdek ahol az én és egy jó barátom portékáit szerezheted meg akár 1 Ft-ért. Kivétel nincs, mindent ennyiről indítok így akár fillérekért szerezhetsz nálam szerszámokat, lakás dekor cuccokat, ruhákat éééééés még ezernyi őrült(en jó) cuccot! Hát usgyi - javaslom nézz körül nálam és licitálj bátran, nem harapok - csak aratok! Megígérem, hogy az összes pénzmagot amit begyűjtök eme nagyszerű garázsvásáron csokira és alkoholra fogom költeni, így is hozzájárulva a 4-es metró építéséhez! Kérlek alaposan nyálazd át a terméklapom, mert rengeteg okos dolgot tudhatsz meg a szállításról, személyes taliról, csomagolásról és egyéb fontos világrengető problémákról!
10 napon keresztül töltöm fel a termékeket, rengeteg érdekes portékával, ezért ha nem szeretnél elfeledkezni rólam állíts be kedvenc eladónak így; a nevem alatt nyomd meg a "Feliratkozás az eladó termékeire" gombot és jó lesz (de még milyen jó! ), mert minden nap megkapod az újonnan feltöltött termékeim listáját.
Alul olvasd el a szállítási blablát, mert személyes átvételre Budapesten csak egyetlen nap van lehetőséged (Augusztus 16. PÉNTEK), ha akkor nem érsz rá - elpostázom a megnyert terméked. Ha valami 20 kg-nál nehezebb dolgot nyersz tőlem, azt ingyen kiviszem Budapesten!
Tökéletes állapotban lévő eredeti telefonkártyák gyűjteményből, gyűjtőtől. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Pulai-Novák
Kiadás dátuma: 2000. november
Példányszám: 30, 000 db
Alapértéke: 500 Ft
Gyártó:
Azonosítója: P-5500TS1
"Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship! "
Jó licitálást!: )
POSTAKÖLTSÉGRE MINDEN ESETBEN 1490 Ft-ot ÍROK, EZ A MAXIMUM 20 KG-os CSOMAG, DE CSAK ANNYIT SZÁMOLOK FEL AMENNYIBE A POSTA VALÓJÁBAN KERÜL, PL: EGY TELEFONKÁRTYA SAJÁT FELELŐSSÉGRE ELMEGY 110 FT-ért, AJÁNLVA PEDIG 360 Ft-ért. CSOMAGOLÁSÉRT NEM SZÁMOLOK FEL SEMMIT! (ILYEN JÓ ARC VAGYOK) ITT NAGYJÁBÓL KI TUDOD SZÁMOLNI MENNYIBE FOG KERÜLNI:  http: //www. posta. hu/static/internet/download/2013_tarifatabla_HU_0701_. pdf DE KÉRDEZHETSZ IS ÉS AKKOR LEMÉREM NEKED A PORTÉKÁT PONTOSAN: )HA TÖBB DOLGOT NYERSZ TŐLEM AKKOR EGY CSOMAGBAN KÜLDÖM TERMÉSZETESEN!
SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE CSAK AUGUSZTUS 16. -án 18h-kor ÉREK RÁ A LURDY HÁZBAN! REMÉLEM EZ NEKED IS MEGFELEL ÉS OTT TALÁLKOZUNK: )
HA VÉGE A GARÁZSVÁSÁRNAK ÍGY FOGUNK ÖRÜLNI MINDKETTEN, TE AZÉRT MERT NYERTÉL TŐLEM VALAMI CSUDAJÓ PORTÉKÁT, ÉN PEDIG AZÉRT, MERT LETT EGY KIS PÉNZECSKÉM:
                                


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-08-14 17:25
. Pulai-Novák Sidney 2000 originál NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése